16 مهر 1393 - 10:5
شناسه خبر: 736
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
23/ مهر؛ روز جهانی غذا /
اکبر سبقتی: نباید سلامت مردم به خاطر منافع شخصی به خطر بیفتد

دبیر انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران با اشاره به در پیش بودن روز جهانی غذا گفت: تمام کسانی که در صنعت غذا فعال هستند موظف اند برای سلامت غذایی مردم نهایت دقت لازم را به عمل آورند و سلامتی مردم به خاطر منافع شخصی تحت تاثیر قرار نگیرد. ما باید از کشورهای توسعه یافته که استانداردهای خوبی در حوزه مواد غذایی و دارویی دارند استفاده کنیم و شفاف با مردم برخورد نماییم.
اکبر سبقتی در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه باید برای مردم در مورد ایمنی و سلامت غذایی اعتماد سازی لازم انجام شود، گفت: وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد، باید قبل از اینکه محصولی وارد بازار شود نظارت دقیقی داشته و استانداردهای لازم را لحاظ نمایند تا سلامت غذایی مصرف کنندگان با مخاطره مواجه نگردد.
وی همچنین با بیان اینکه به جای واردات روغن خام و کنجاله باید دانه روغنی وارد کشور شود، گفت: برداشتن تعرفه از روی کنجاله، باعث شد که متاسفانه کشور به یکی از بزرگترین واردکنندگان روغن خام و کنجاله تبدیل شود. در سال گذشته 1/5 میلیون تن انواع روغن خام و 2 میلیون و 800 هزار تن انواع کنجاله به ارزش 3/7 میلیارد دلار وارد گردید و به جای مواد اولیه، محصول وارد نمودیم.
سبقتی افزود: از سال 1385 به خاطر برخورد غلط مسئولان وقت، صنعت روغنکشی کشور با مشکل جدی رو به رو شد و با ظرفیت کمتر از 8 درصد فعالیت نمود و در همین حال تعطیلی بسیاری از کارخانه ها را نیز شاهد بوده ایم. در حال حاضر اولویت ما فعال سازی دوباره این کارخانه ها میباشد.